Restaurant Moment Rønde Anmeldelser

Restaurant Moment Rønde anmeldelser

location-icon Ravnen 1, 8410 Rønde
Food-rating Madoplevelser
Service-rating Service
Value-rating Værdi for pengene

Gitte Clausen

05 September 2021
5
En symfoni af smag kvalitet og fascination .!

Da jeg blev inviteret til middag på Friland var jeg selvfølgelig spændt . Ved ankomsten bliv vi modtaget af yderst venlig service medarbejder, der osse ledsagede os hele aften. Den behagelige atmosfære og faglige viden om vine såsom smags ful anrettede tallerkener af havens og markens overraskelser gjorde det til en uforglemmelig oplevelse .! Tak

  • Share-iconDel

Indtast venligst kommentar

Svar fra Restaurant Moment

01 Januar 1970

Se alle kommentarer (0)

Jytte Jensen

11 April 2019
5
80 års dag på moment

Vi var 3 damer der ville holde fødselsdag og håbede på en oplevelse. Og det fik vi 13 små snacks og retter sat sammen på måder Vi ikke havde forestillet os utrolig lækkert. Og betjeningen var helt fantastisk. Forklaring på hver eneste ret når den blev serveret. Vi håbede på en oplevelse og det fik vi. TAK

  • Share-iconDel

Indtast venligst kommentar

Svar fra Restaurant Moment

01 Januar 1970

Se alle kommentarer (0)

Peter Henriksen

19 August 2016
5
Intet mindre end en

Intet mindre end en perle. Overraskende vegetarisk gourmetoplevelse i de (halvspøjse) omgivelser ved det bæredygtige Friland. Vi har ny besøgt stedet tre gang siden åbningen og er hver gang blevet beriget med noget af det bedste grønne mad, vi nogensinde har smagt. Bestemt en omvej værd!

  • Share-iconDel

Indtast venligst kommentar

Svar fra Restaurant Moment

01 Januar 1970

Se alle kommentarer (0)

Anders Fjendbo

26 Oktober 2018
4
Spændende vegetarmad og lidt kedelige drikkevarer

Velsmagende, kreative retter hvor man ikke savner kød. Fin præsentation af stedet ved den kvindelige indehaver. Vi blev tilbudt hjemmelavet saft til kr 65 pr glas eller vine til kr 105 pr glas. Den mandlige indehaver må selv have ment, at Moment knapt leverer værdi for pengene mht. vin, for han gav andres vine en ordentlig sviner, for på den baggrund at fremhæve sine egne. Han trak ned i service, hvor de øvrige leverede venlig og charmerende betjening

  • Share-iconDel

Indtast venligst kommentar

Svar fra Restaurant Moment

01 Januar 1970

Se alle kommentarer (0)
Vent venligst ...